Terug naar overzicht

RBH bouwt verder onder nieuwe eigenaar

RBH bouwt verder onder nieuwe eigenaar

Wij  zijn verheugd te kunnen mededelen dat RBH per 22 februari 2018 in handen is gekomen van Van den Heuvel Afbouwgroep uit Deurne. Met de overname van ons bedrijf ontstaat een intensieve samenwerking tussen twee sterke, vitale bouwondernemingen uit het zuidoosten van het land.

 

Van den Heuvel Afbouwgroep, een in 1971 opgericht familiebedrijf, is een grote speler op de markt. De groep bestaat momenteel uit dertien bv’s, allemaal gespecialiseerd in afbouw. Eigenaar/directeur Jan van den Heuvel: “Met de overname versterken we onze groep met een enorme dosis kennis van keukens, tegels en sanitair. We beschikken nu over 2.000 m2 showroom met keukens, tegels en sanitair. Met deze showroom kunnen we onze klanten nóg meer ontzorgen en zelfs het koperkeuzetraject volledig overnemen. Daarnaast vergroten we ons afzetgebied op het gebied van bouwmaterialen”.

 

Vertrouwde service blijft

Eén van de eigenaren van RBH, Bert Nijsten, gaat met pensioen. De twee andere eigenaren, Guido Meulemans en Gerard Heijmans, blijven werken bij RBH. Voor onze relaties en leveranciers wijzigt er in de praktijk weinig tot niets. Onze naam verandert niet. Ook onze activiteiten blijven ongewijzigd. RBH blijft goed advies, materialen en service leveren, op het vertrouwde adres.

 

Voor vragen over de overname kunt u vanzelfsprekend bij onze medewerkers terecht. Zij staan u graag te woord.

V.l.n.r. Guido Meulemans, Bert Nijsten, Jan van den Heuvel en Gerard Heijmans

V.l.n.r. Guido Meulemans, Bert Nijsten,
Jan van den Heuvel en Gerard Heijmans