Ons team

Passie en gedrevenheid. Dat zijn de belangrijkste kenmerken van ons verkoopteam van zeven specialisten. Met een service die niet zomaar ophoudt bij het verstrijken van de garantietermijn. En natuurlijk met een uitgebreide, persoonlijke begeleiding.

,,De waardering van de klanten is de mooiste beloning in mijn werk”, oordeelt ons showroommedewerker tegels en sanitair. De kracht van RBH? Dat is volgens ons showroommedewerker het complete aanbod en de persoonlijke ongedwongen sfeer. ,,We dringen de klant niets op. We proberen mee te denken en creatieve, betaalbare oplossingen aan te dragen. De kwaliteit staat daarbij altijd voorop”.

Bedrijfsleider Rick Heijmans benadrukt dat RBH ook een voorsprong heeft door de geavanceerde kennis over alles wat met de bouw te maken heeft. ,,Bouwen blijft gecompliceerd. Mensen halen veel informatie van internet, maar in de praktijk biedt dat geen garantie voor goed resultaat. Met onze adviezen staan we niet alleen de consument bij, maar kunnen we vaak ook veel kosten voor de klant besparen. Het persoonlijk contact met de klant vinden we heel belangrijk.”

Openingstijden

 • Afhaalbalie/Profshop

  Maandag t/m vrijdag
  7.00 tot 17.00 uur

  Zaterdag
  8.00 tot 13.00 uur

 • Showroom

  Maandag t/m vrijdag
  8.00 tot 17.00 uur

  Zaterdag
  9.00 tot 16.00 uur

Nieuws

 • Openingstijden feestdagen voorjaar 2019

  Per 1 mei passen wij onze openingstijden aan. Hier lees je meer over onze nieuwe openingstijden. Daarnaast zijn onze openingstijden op verschillende feestdagen aangepast: Zaterdag 27 april: gesloten i.v.m. Koningsdag…

  Lees verder
 • RBH bouwt verder onder nieuwe eigenaar

  RBH bouwt verder onder nieuwe eigenaar Wij  zijn verheugd te kunnen mededelen dat RBH per 22 februari 2018 in handen is gekomen van Van den Heuvel Afbouwgroep uit Deurne. Met…

  Lees verder