Ons team

Passie en gedrevenheid. Dat zijn de belangrijkste kenmerken van ons verkoopteam van zeven specialisten. Met een service die niet zomaar ophoudt bij het verstrijken van de garantietermijn. En natuurlijk met een uitgebreide, persoonlijke begeleiding.

,,De waardering van de klanten is de mooiste beloning in mijn werk”, oordeelt Nicole Weijmans, verkoopadviseur tegels en sanitair. De kracht van RBH? Dat is volgens Nicole het complete aanbod en de persoonlijke ongedwongen sfeer. ,,We dringen de klant niets op. We proberen mee te denken en creatieve, betaalbare oplossingen aan te dragen. De kwaliteit staat daarbij altijd voorop”.

Directeur Guido Meulemans en zijn collega Gerard Heijmans benadrukken dat RBH ook een voorsprong heeft door de geavanceerde kennis over alles wat met de bouw te maken heeft. ,,Bouwen blijft gecompliceerd. Mensen halen veel informatie van internet, maar in de praktijk biedt dat geen garantie voor goed resultaat. Met onze adviezen staan we niet alleen de consument bij, maar kunnen we vaak ook veel kosten voor de klant besparen.”

Gerard is in 36 jaar van vakantiehulp opgeklommen tot directeur en heeft alle ontwikkelingen op de bouwmarkt van nabij meegemaakt. ,,Er is enorm veel veranderd, maar wat nooit zal verdwijnen is het belang van het persoonlijk contact met de klant.”

Nieuws