Terug naar overzicht

Nieuwe openingstijden per 1 mei

Per 1 mei veranderen de openingstijden van RBH Roermond. Klanten kunnen vanaf 1 mei eerder terecht bij het bouwmaterialen magazijn en shop.

RBH Roermond biedt bouwmaterialen, keukens, sanitair, kasten en vloeren voor zowel de particuliere consument als voor aannemers. Om klanten nog beter te bedienen, veranderen per 1 mei de openingstijden van het bouwmaterialen magazijn & shop en de showroom.

Bedrijfsleider Rick Heijmans legt uit: ‘Wij merken dat onze klanten graag vroeg aan de slag willen. Daarom gaat het bouwmaterialen magazijn en shop voortaan eerder open. Klanten kunnen doordeweeks vanaf 7:00 uur bij ons terecht voor bouwmaterialen. Op zaterdag openen we ons bouwmaterialen magazijn & shop een uur eerder, om 8:00 uur.’

Nieuwe openingstijden

Bouwmaterialen & magazijn
  • Maandag t/m vrijdag: 07:00 – 17:00 uur inclusief transport
  • Zaterdag: 08:00 – 13:00 uur
Showroom (badkamers, keukens en tegels)
  • Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 17:00 uur
  • Zaterdag: 9:00 – 16:00 uur
Ontbijt en vroege vogel korting
Om de nieuwe openingstijden te introduceren, houdt RBH een openingsweek van 1 tot en met 7 mei, 2019. In het kader van ‘een goed begin is het halve werk’, krijgen alle bezoekers een ontbijtje aangeboden. Vroege vogels profiteren tussen 7:00 en 8:00 uur van speciale actiekortingen op geselecteerde producten.