Klanten over ons

De inzet voor de klanten blijft bij RBH niet beperkt tot de openingstijden van de showroom. Ook in de avonduren is ons team in de weer voor overleg met opdrachtgevers, advisering en oplossen van eventuele knelpunten. De klanttevredenheid is dan ook groot. Enkele reacties van klanten:

,,Onze keuken is het mooiste sieraad in ons huis geworden. Pure kwaliteit, perfecte plaatsing en alles volgens afspraak. Heel veel dank. Ik ga jullie aanbevelen bij al mijn relaties.” (T. Jansen, Echt)

,,De samenwerking met RBH bij de bouw van ons huis is ons een waar genoegen geweest. De intensieve begeleiding en advisering over dakpannen en gevelstenen hebben we zeer op prijs gesteld. We zijn dolgelukkig met het resultaat. Ook over de keuze van onze vloeren, badkamer en natuurlijk onze droomkeuken. We genieten elke dag van ons huis. Dankzij RBH.’ (G.Koopmans, Roermond)

,,Snelle levering, vakkundige installatie en een geweldig resultaat; de allermooiste badkamer.” (B. Scheepers, Waalre)

Openingstijden

 • Afhaalbalie/Profshop

  Maandag t/m vrijdag
  7.00 tot 17.00 uur

  Zaterdag
  8.00 tot 13.00 uur

 • Showroom

  Maandag t/m vrijdag
  8.00 tot 17.00 uur

  Zaterdag
  9.00 tot 16.00 uur

Nieuws

 • Openingstijden feestdagen voorjaar 2019

  Per 1 mei passen wij onze openingstijden aan. Hier lees je meer over onze nieuwe openingstijden. Daarnaast zijn onze openingstijden op verschillende feestdagen aangepast: Zaterdag 27 april: gesloten i.v.m. Koningsdag…

  Lees verder
 • RBH bouwt verder onder nieuwe eigenaar

  RBH bouwt verder onder nieuwe eigenaar Wij  zijn verheugd te kunnen mededelen dat RBH per 22 februari 2018 in handen is gekomen van Van den Heuvel Afbouwgroep uit Deurne. Met…

  Lees verder